nyt tänään, hyvät naiset ja naiset, esittelen teille mun tavallisimman arkimeikin. ( pääosin silmämeikin )


1.    okei. ensin pohjustan luomen puuterilla. itse en panosta kamalasti puuterin laatuun, koska en sitä niin paljon käytä ja muutenkin. tuotteena tommonen vanhavanha, äitiltä joskus ipanana pihistetty lumenen puuteri sävy 3 rantakaura ( huom hinta 45 mk ! )

2.     sitten levitän vajaaseen puoleen osaan luomesta ulkonurkasta katottuna harmaata luomiväriä. aika vähän kuitenkin, koska nythän on kyse kuitenki arkimeikistä. tuote on taas melko vanha, mf earth spirits sävy 111 smoke. aivan ihana sävy, tollanen vähän lilan harmaa.

3.    nyt levitän loppuosaan luomesta ja silmäkulmaan. ja tietty häivytän rajat tarkasti. tykkään paljon tosta valkosesta väristä, se avartaa katsetta kivasti :) tuotteena toimii lumenen arctic duet sävy 12 sydäntalvi. melko epäkäytännöllinen kun on kaksi väriä vierekkäin, mutta kohtahan tuo on jo lopussa. suoraansanottuna en suosittele : D

4.   sit rajaan alaluomea ulkonurkasta about puolväliin samalla harmaalla luomivärillä kun kohdassa 2 . ( miksköhän tääkin piti laittaa erikseen ? )

5.    seuraavaksi mä rajaan alaluomen limakalvon mustalla kajalilla. se kyllä kuluu suurimmaksi osaksi ainakin mulla pois, mutta sitä jää tuonne ripsien rajaan ja näyttää kivalta olematta liian raju. jaaa tuotteena toimi taas aivan ylettömän vanha, äitin vanha, laalaa maxfactorin international eyebrow pencil sävy 1 ebony elikkäs musta. melko laadukas kajal, vaikka tarttuvuus ei olekkaan luokkansa parasta. :)

6.   sitten ripsariin ! tämän saatan jättää laittamatta, koska a. olen huono laittamaan ripsaria, ja b. en jaksa putsata sitä pois. pyydän anteeksi huonoja ripsivärinlevitystaitojani, ihan hävettää. tuotteeeenani on aivan ihana kestosuosikkini lumenen blueberry curl mascara ! ihana kuminen harja ja kaikkea. pitäsi kyllä ostaa uusi, tuokin on jo "vähän" liian vanhaa ..

nyt on meikkini valmis, saa matkia : D

ja pahoittelen myös näppyläistä ihoani ja roikkuluomiani.
sitten vielä välineistä. puuterin levitykseen käytän isohkoa sutia, luomivärin tykkään levittää sormin. häivytän tietty häivytyssiveltimellä ja niin.


voi pyhä sylvi, meinasi ihan muu meikki unohtua. pohjasta sen verran, että käytän vain ongelmakohtiin hiukan puuteria ja satunnaisesti silmänalusiin meikkivoidetta ( clinique perfectly real makeup ) ja puuteria. huuliin riittää huulirasva, jota sitten lisäillään päivän mittaan. siinä pestissä minulla on sellainen perus roll-on, merkkiä en nyt muista.
ja jos haluan kokonaisuudesta pehmeämmän, jätän sisäkajalin pois ja/tai korvaan harmaan luomivärin ruskealla ( clinique sävy 4 sierra glaze, joka kimaltaa hiukan, muttei liikaa arkikäyttöön.

siinäpä se tältä kertaa. kiittäminen on myös halppissiveltimiäni : --3

rakkaudella,

sara